Bellesa celles i pestanyes

La importància de la teva mirada.

Microblading

Redissenya les teves celles.

Les celles han adquirit un gran protagonisme en els darrers anys ja que el seu gruix i forma condicionen la imatge i percepció global de la nostra cara, però també poden ajudar a disimular algunes imperfeccions de la pell o pronunciar les faccions. Un excés de depilació, cicatrius, asimetria o l’absència de pèl solen ser les principals preocupacions. 

Microblading és la tècnica en tatuatge professional de celles gràcies a la que aconseguim donar forma, reomplir, aportar simetria i armonitzar de forma natural les teves celles, la teva mirada.

BELLESA de Pestanyes

Realça la teva mirada

Les pestanyes emmarquen els ulls i ens agraden llargues, curves i amb volum. Protegeixen el globus ocular d’objectes externs i filtren la llum solar per evitar la irritació dels ulls.

Tenim entre 100 i 150 a la parpella superior, creixen a un ritme lent i cauen. L’alimentació, l’estrés i el tipus de cosmètics que utilitzem poden allargar o escurçar el seu cicle de vida. Per això et recomanem els tractaments estètics amb els que tornar a lluir una mirada espectacular.

EVO BEAUTE

El líder en resultats.

El sérum especialitzat en el creixement de les pestanyes, premiat i reconegut pels seus resultats visibles en 4 setmanes. 

Què aconsegueix? Un efecte 4D!