gold collagen®

La gamma GOLD COLLAGEN® actua des del teu interior per nodrir i rejovenir.

GOLD COLLAGEN RX

Gold collagen ®

El teu complement de col·làgen

El nou i innovador complement desenvolupat per metges i experts en nutrició. La seva fòrmula conté Col·làgen Hidrolitzat, Elastina Hidrolitzada, vitamines i minerals que milloren la salut de la teva pell. Utilitzat com tractament estètic complementari o com únic tractament anti-envelliment.  

GOLD COLLAGEN HAIRLIFT + ELITE

GOLD COLLAGEN ®

Viu una experiència única i aconsegueix que la pell llueixi sana i jove.

Un total de 21 ingredients actius conformen una fórmula que treballa des del teu interior

GOLD COLLAGEN llavis

Gold collagen ®

El volum natural pels teus llavis.

La potent fórmula que combina oligopéptids que treballen per ajudar a estimular la síntesi de col·làgen per l’aparença d’uns llavis amb més volum. Actua en profunditat gràcies  a la combinació dels seus ingredients donant una textura perlada subtil que dóna un efecte de volum immediat.

Ingredients clau:

GOLD COLLAGEN HyDROGEL MASK

GOLD COLLAGEN ®

Viu una experiència única i aconsegueix que la pell llueixi sana i jove.

Aquesta mascareta d’hidrogel ha sigut desenvolupada especialment per pells deshidratades i d’aparença fatigada. Compta amb una tecnologia de segonapell única, adaptant-se perfectament als matissos de contorns facials. Gold Collagen® Hydrogel Mask proporciona un refrescant efecte immediat alliberant la seva fórmula avançada i un cop arribada a la temperatura corporal, facilita la penetració dels seus principis actius. 

Els ingredients actius actuen hidratant i regenerant la pell a una de més sana i una textura i lluminositat superior. La seva fórmula conté: 

ESTÈTICA | BENESTAR | ESTÈTICA | BENESTAR