TRACTAMENTS CORPORALS

La bellesa del teu cos.

INDIBA DEEP BEAUTY

INDIBA

Viu l'experiència del sistema Priòinic

La radiofreqüència Indiba com gran proposta per la cel·lulitis i la flaccidesa corporal, estimularà la producció de nou col·lagen reafirmant la pell, millorarà l’elasticitat i flàccidesa. Augmenta la circulació, millora el to muscular i vascular, reafirma el teixit i redueix el greix localitzat.

INDIBA DEEP BEAUTY és el tractament ideal per reduir la cel·lulitis i eliminar el greix localitzat a glutis, abdomen, pits, braços, cames i cartutxeres.

Zionic

zionic rollactive RF

Tecnologia líder en remodelació corporal

Zionic és el primer equip que combina el massatje rotacional profund amb radiofreqüència, garantint resultats amb molta rapidesa. Actua generant un doble efecte tèrmic i mecànic sobre el teixit conjuntiu en profunditat que provoca tres accions: dèrmica, muscular i vascular. Activant els processos fisiològics de recuperació dels teixits.

A més de ser efectiu per a modelar la silueta, cames, natges, ventre, braços i glutis.

LPG

lpg endermologie

Remodela i reafirma la teva silueta

Aquesta tecnologia estimula la pell per reactivar l’activitat cel·lular adormida, de manera natural i sense dolor oferint resultats visibles immediats i sense efectes secundaris, amb la finalitat d’un cos més definit.

Bioslimming

bioslimming

Redefineix la teva figura

Tractament per remodelar el teu cos i redefinir les teves curves gràcies a la gran concentració i varietat d’extractes vegetals i algues marines. 

EMBODY

EMBODY BY BTL

La nostra tecnologia exclusiva per esculpir el teu cos.

Ens caracteritzem per estar sempre a l’avantguarda de la bellesa, per això comptem amb la última tecnologia EMBODY by BTL , la nova versió d’EMSCULPT és l’únic procediment que ajuda a dones i homes a desenvolupar múscul i esculpeix el cos, alhora que crema greix.

Es basa en l’energia electromagnètica focalitzada d’alta intensitat. Una sola sessió d’EMBODY provoca milers de poderoses contraccions musculars que són extremadament importants per millorar el to i la força dels músculs. Començaràs a sentir resultats just després del tractament. Els resultats positius generalment es perceben dos o quatre setmanes després de la darrera sessió i continuen millorant al llarg de vàries setmanes després dels tractaments. 

Autoritzat per la FDA per a 5 zones del cos:

PRESSOTERÀPIA

ballancer

La millor proposta pel drenatge limfàtic

Redueix volum, alleuja les cames cansades, preveu les varius i la cel·lulitis i millora la circulació. Tècnica basada en l’aplicació d’un massatge mitjançant pressió controlada, contínua o alterna a diferents parts del cos de forma natural i relaxant. Ajuda a resoldre els problemes de retenció de líquids, varius, edemes, cel·lulitis, etc.

És efectiu per modelar la silueta, cames, natges, ventre, braços i glutis.

Top Shape

Remodela la teva silueta en 4 setmanes

Un pla complet per reduir acumulacions, reafirmar les zones flaccides i eliminar líquids i toxines. Deixa’t assessorar pel nostre equip!

t-modela

CENTRO MESSÉGUÉ

Perd volum des de la primera sessió

T-Modela, és un tractament revolucionari, 100% natural, no invassiu, que aconsegueix reduir un mínim de vint centímetres per cada sessió en total a tot el cos.

L’eficàcia del tractament consisteix en la sinèrgia del gel T-Shock que conté 31 extractes de plantes naturals que afavoreixen la mobilització dels greixos i l’eliminació de les toxines de les zones cel·lulítiques.

La combinació amb el bandatge oclusiu impregnat amb una exclusiva barreja de sals minerals crea un efecte osmòtic en el teixit que potenciarà les propietats del gel per desenvolupar la seva acció de forma ràpida i profunda.

ALGUES KELP

CENTRO MESSÉGUÉ

Les aliades per reduir i remodelar

Tractament a base d’algues, wasabi i gingebre per acabar amb la cel·lulitis i el greix. El seu alt contingut en iode farà un paper fonamental en el funcionament metabòlic i ajuda a cremar l’excés de greix. Ajuda a activar en el nostre sistema circulatori.

Les algues Kelp provenen dels Cercles Polars que a Orient s’utilitzen deshidratades com complement alimentici, per aquest tractament es rehidraten amb sals marines. La seva aplicació des dels turmells fins el tronc provoca el metabolisme basal, augmenta el drenatge i estimula el sistema immunitari bacterià.