DEPILACIÓ LASER

La depilació definitva

LÀSER DE DIODE

leaseir

Digues adéu al pèl

Al nostre centre t’oferim una de les depilacions definitives més ràpides del mercat. La seva avançada tecnologia amb làser de diode elimina el pèl no desitjat de la cara i cos, en tots els fototips i durant tot l’any. 

Resultats visibles des de la primera sessió 25 anys d’experiència i un diagnòstic personalitzat que ajudarà a aconseguir uns resultats òptims i ràpids.

més de 10 anys al mercat

La depilació deifinitiva

El làser de díode es caracteritza fonamentalment per tenir una longitud d’ona més llarga que les altres opcions disponibles al mercat. És un dels tractaments més coneguts per reduir o eliminar el borrissol de manera definitiva.

Depenent del tipus de làser a aplicar i la zona, és molt probable que necessitis utilitzar unes ulleres de protecció per als ulls. De vegades, pots sentir un petit formigueig o coïssor a la zona sobre la qual s’aplica el làser. 

El temps de cada sessió pot variar des dels 15 minuts fins a les dues hores, depenent una vegada més de l’extensió de la zona a tractar. La durada total habitual del tractament és d’entre tres mesos i un o dos anys, tot i que aquest període pot fluctuar depenent del tipus de tractament, pell i persona.

ESTÈTICA | BENESTAR | ESTÈTICA | BENESTAR