Tractaments Corporals

TRACTAMENTS CORPORALS

-Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai?? Embolcall dai??i??algues, fangs, te, poma o xocolata . Agradable embolcall on sA? aconsegueixAi?? eliminar toxines , hidratar la pell i reduA?r volum.

Les algues tenen un gran poder reductor

La poma antioxidant

La xocolata estimulant

El fang redueix i calma el dolor muscular.

-Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai?? Tractament reafirmant: EspecAi??fic per tonificar zones localitzades com pit, cames, escot o abdomen.

-Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai?? Peeling corporal amb hidrataciA?: ExfoliaciA? de la pell, realitzant una renovaciA? cel.lular profunda. Hidratant i activador del metabolisme.

-Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai?? Tractament anticel.lulAi??tic: EspecAi??fic per reduir volum i cel.lulitis edematosa, realitzant un massatge amb embolcall i pressoterAi??pia.

-Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai?? PressoterAi??pia: Aparell molt efectiu per tal de millorar la circulaciA? sanguAi??nea i limfatica.Utilitzant sessions individuals per cames cansades o com a complement a altres tractaments com anticel.lulAi??tics, retenciA? de lAi??quids o edemes.

-Ai??Ai??Ai??Ai??Ai??Ai?? RadiofreqA?A?ncia : Tractament molt efectiu que produeix una profuda reafirmaciA?, tensat de la pell facial i corporal, reducciA? de cel.lulitis i disminuciA? de volum en zones localitzades.

Directing for people https://pro-essay-writer.com/ who lack competence but are enthusiastic and committed.